Thursday, November 6, 2008

Pärast 25 ööd ja 21 päeva jutti töötamist suri kogu Lil Bitchi töölisklass maha. Nüüd oli printsess fakti ees - tal on olemas raudtee ja kosmoserong, kuid pole kedagi, kes teeks ära musta töö. Seega ei jäänud tal midagi muud üle, kui kindad kätte tõmmata ja sütt kühveldama minna.
Nii möödusid päevad ja ainus, mis Lil Bitchi lohutas oli teadmine, et ta vallutab naaberplaneedi ja viib sealt enda planeedile uue komplekti töölisklassi.
"Mine sa tea, äkki selle planeedi asukatel on IQ kõrgem kui 27?!?!" mõtles Lil Bitch ja kühveldas sütt edasi.
Samal ajal aga La Printsessa planeedil hakkasid juhtuma igasugused kummalised asjad. Risorius Esimese nõunik Markiis dö Star (kes ühtlasi oli ka astroloog) hakkas ühel päeval korrutama: "Kuidas kuningas kuu peale kippus. Kuidas kuningas kuu peale kippus. Kuidas kuningas kuupeale kippus..." Mitte keegi, kaasa arvatud markiis ise, ei saanud aru, mida see lause tähendama peaks. Sisetunne ja taevakaart aga kuulutasid kurja. Segaduses astroloog otsustas minna nõu küsima 7-pealise targa käest.
7-pealine tark elas eemal, mäe sees. Markiis viis mäele hulgaliselt ohvriande - blonde neitsisid. Alles siis kui 25 blondi neitsit olid mäekoopasse sisenenud, tuli 7-pealine tark välja.
Tark urgitses näpuga oma hambavahesid ja vaatas astroloogi ning ütles:
"Mis siin ikka targutada," ning hakkas hoopis laulma:
"Postikastid, pommikastid
pommikastid, kommikastid
saapakastid, seebikastid
seebikastid, beebikastid
pesukastid, paelakastid
paelakastid, naelakastid
nõelakastid, nuudlikastid
nuudlikastid, puudlikastid
pudrukastid, loosikastid
loosikastid, roosikastid
nöörikastid, liivakastid
liivakastid, piimakastid
papikastid, lauakastid
lauakastid, rauakastid
kellakastid, söögikastid
söögikastid, köögikastid
Uia tuia-uia tuia, teie kuninganna sureb ja Risorius Teine tuleb troonile. Kõik muutub. Kõik muutub. See on ju taevas kirjas, krt, vaata ise! Astroloog või asi..."

Sekundi pärast oli 7 peaga tark oma koopas tagasi ja Markiis de Star veel suuremas segaduses kui enne.
Õukonda tagasi jõudes, läks ta kohe oma taevavaatlustorni ja hakkas tähti uurima. Ühtäkki kargas ta oma saabastesse ja jooksis ummisjalu kuninganna juurde. Kohale jõudes nägi markiis, et kuninganna on juba surnud...
"Rong...taevavõlvil on rong...rong muutis kõik...rong muutis planeetide mõju...rong...krdi auruvedur tappis me kuninganna ja selle krdi auruveduri pärast pääseb troonile meie kuningriigi suurim lollpea - kuninganna tütar Risorius Teine...


Mõni päev hiljem...
Risorius Teine istub oma lossis oma troonil oma kuningrüüs. Ta on just lõpetanud pika tööpäeva, andes korraldusi ära muuta kõik seni kehtinud seadused. Lihtsalt kiusu pärast või noh tegelikult sellepärast, et ta ei suuda ise midagi uut välja mõelda. Kui kõik on troonisaalist lahkunud, rüüpab uus kuninganna suure sõõmu neoonrohelist jooki, sulgeb silmad ja hakkab sügavalt sisse ja välja hingama.
"Ooo valitsejanna, teretulemast meie torusse," hüüdsid kõik gurud nagu ühest suust.
"Ah, ärge segage mind, kus mu sõbranna on...ma tahan oma sõbrannat... Kus on Lil Bitch????"
"Teda pole mitu päeva siin näha olnud," hüüdsid kõik gurud jälle nagu ühest suust...

No comments: