Wednesday, November 5, 2008

...printsess Lil´Bitch planeedilt "Train no 6". See planeet oli täis raudteid, mida mööda sõitsid 6 rongi... alati allamäge. Planeedil ei olnud elektrit ega Post it pabereid. Polnud kedagi, kes oleks selliseid imevigureid leiutanud. Planeedil ei olnud leiutaijaid vaid ainult töölisklass, kes küttis auruvedureid kivisöega ja valmistas samal ajal Lil Bitchile rummikooke.

Esimesel 15 eluaastal ei olnud Tran no 6 planeedi printsessil aimugi, et väljaspool tema valitsevat maailma asub veel mõni planeet. Oma auahnuses oleks ta momentaalselt need teised planeedid vallutanud ja rajanud ka sinna oma suurepärase, grandioosse lossi.

Ühel päikesest puutumata päeval, mil printsess aga oma rongiga allamäge sõitis ja parasjagu pea alaspidi kõlkus (sest planeet on ju ikkagi ümmargune) avastas ta endale väga lähdal ühe tillukese täpi universumis. Nõudes vägeva kisa saatel endale kiirelt pikksilma sai ta üllatuse osaliseks. Läbi suurendava klaasitüki paistis eemalt... umbes kolmekümne viie rööpapaari kauguselt teine planeet. Printsess tõstis kisa ja kära. Lõhkus ja laamendas. Peksis puruks rummikoogi taldrikud ja kivisöe labidad nõudes endale äsjamärgatud planeeti. Töölisrahvas aga ei osanud leiutada ühtegi vahendit, mis võiks aidata tal teise planeedini jõuda.
"Ma pean alati kõik töö ise ära tegema!" kurjustas Lil Bitch.
"Võtke koheselt kasutusele meie tugevaimad raudtee liiprid. Keevitage/liimige/sulatage. Tehke kõik, et saaksin tee teise planeedini. Või ma olen sunnitud teid kõiki lahti laskma!" jätkas ta.
Paanikas töölisrahvas hakkaski liipreid keevitama/liimima/sulatam, et täita printsessi kompromissitu soov. 25 ööd ja 21 päeva töötasid nad palehigis. Ja said valmis raudtee, mis ulatuks naaberplaneedini. Kus elas teine printsess ja teised inimesed....

No comments: