Thursday, November 6, 2008

Lil´Bitch oli nimelt põõnamas oma herneteral. Herneteral mille Risorius teine oli sokutanud tema rongiistme alla. See iste oli aga vääääga eriline. Nimelt senini, kui kõik töölisklassi inimesed alles olid ei pidanud neiu mitte kunagi midagi endale ise ostma. See töö tehti tema eest ära. Nüüd aga kui töölisklass üle vikerkaaresilla rõõmsalt jalutas ja erinevate planeetide inimestele pähe sülitas, pidi printsess ise asjade ostmisega hakkama saama. Mõningal määral juba vallutanud printsesside planeedi, kus elekter ja internet olemas olid, oskas tüdruk endale kohe leida väljapääsu tee. Otsides ja otsides erinevatest portaalidest leidis ta lõpuks www.kõikprintsessidostavad.tn6, kus müüdi 999 tonni kivisöe eest täiesti tutikat rongiistet. Tehes pakkumis ja osaledes oktsionitel vedas Lil Bitchil lõpuks ja ta saigi endale kõikide aegade kõige vingema rongi istme paari.
Risorius Teine aga ei olnud sellise asjade käiguga rahul, et üks piff tuleb tema planeedile ja asub tema planeedi asukatelt ostma asju. Ta mõtles ööd ja mõtles päevad ning lõpuks jõudis oodatud tulemuseni. Ajades kokku terve planeedi targad ja arukad, astronoomid ja astroloogid leidis ta lõpuks ühe vanakese kapsaaialt just nii suure herne kui oli otsinud. Maakera suuruse. Ta sokutas selle Lil Bitchi istme alla ja viimase piinad võisidki alata.
Vähkres Lil Bitch mis ta vähkres ja ei suutnud magada silmatäitki. See oli ka tema karuune jaoks piin missugune.
Rongiistme all, kohe maakera suuruse herne kõrval istus aga hiiglasuure ninaga kääbik Vova, kes omaette itsitas ja oma susside tuttide otsas olevaid kellukesi kõlistas. Ta teadis lahendust magamatuse probleemile kuid kääbikule omaselt ei meeldis talle vaadata piinlevat raudteerööpa näitsikut.
Siis aga juhtus midagi enneolematut, mida varem ei olnud kunagi juhtunud sellel kääbikuga... ta aevastas ja Lil Bitch märkas teda......Ringutas ning otsustas, et kuna magamisest ei tule midagi välja peab ta leidma oma elumõtte taastamiseks alternatiive.
Ja mis oleks paremaks alternatiiviks kui hüpata kääbik Vovale selga ning lasta tal ennast seitsme maa ja mere taga oleva Printsessi, Risorius Teise kuningriigi lävepakult üle kanda.
Kes meist ei teaks, mis juhtub kääbikuga, kes printsessi üle teise kuningriigi printsessi lävepaku kannab... Ta muutub.....

No comments: